REFERENCE 36

        PRESS      

Jamaica 31 July 2012

Hallo Tobs,

Excuses dat wij je nog niets hadden laten weten, maar we waren ook zo relaxed, man.
Geejam is een hele mooie keuze, zeer kleinschalig en zeer toegewijde mensen. Als je ze iets vraagt, dan zullen ze altijd proberen dat te regelen. We zitten op een heuvel met uitzicht op zee, onderaan een privé baai voor het hotel. Prachtige groene omgeving, die er voorts voor zorgt dat alle fruit en groente zeer vers op je bord komt. Het is een omgeving waar muziek belangrijk is, in Geejam hebben ze dan ook hun eigen muziekstudio. Kijk bijv. Eens naar de song 'Rehab' van de Jolly Boys op YouTube , die is hier opgenomen met de lokale band, die oorspronkelijk door Erroll Flynn is samengesteld.
Ook in de omgeving zijn mooie baaien, bij de Blue Lagoon komt een zoetwater bron in het zoute zeewater omhoog, ook bijzonder. Vanochtend waren we met een stel op huwelijksreis uit Tunesië , heel aardig en zeer beschaafd, op bezoek in wat ze noemen het kasteel. Een in deze vorm gebouwd groot woonhuis aan een verderop liggende baai, gebouwd in 1979 voor een zeer rijke dame en haar erfgenamen wilde het niet houden. Het is gekocht door de eigenaren van Geejam, tesamen met een aansluitend landgoed aan de kust. Ze gaan het opknappen en per december zal het klaar zijn en verhuurd worden aan groepen en wellicht ook aan individuele gebruikers. Het licht prachtig en de eigenaren willen alles goed en milieuverantwoord aanpakken. Ze richten zich op de geïnteresseerde toeristen, redelijk kapitaal krachtig en op zoek naar een zekere privacy vanuit de gedachte dat die toerist eerder terugkeert dan de massatoerist waar MoBay zich meer op richt, zeker nu met de grootschalige complexen die recent door Spaanse investeerders daar zijn gerealiseerd. De uitzondering vormt natuurlijk resorts als Half Moon en Round Hill ,welke zich op kapitaal krachtiger toeristen mikken.
Gisteren zijn wij wezen raften en je had absoluut gelijk het was een geweldige ervaring. De rust in een overdadige natuur maakt indruk en de traditioneel gekookte lunch onderweg was uitstekend. Later in de week gaan we nog naar de watervallen.
Kortom wees ervan overtuigd dat we volop genieten, mede dankzij jouw goede keuzes.
Groeten Lizanne en Fred.Reference 1 Reference 2 Reference 3 Reference 4
       
Reference 5 Reference 6 Reference 7 Reference 8
       
Reference 9 Reference 10 Reference 11 Reference 12
       
Reference 13 Reference 14 Reference 15 Reference 16
       
Reference 17 Reference 18 Reference 19 Reference 20
       
Reference 21 Reference 22 Reference 23 Reference 24
       
Reference 25 Reference 26 Reference 27 Reference 28
       
Reference 29 Reference 30 Reference 31 Reference 32
       
Reference 33 Reference 34 Reference 35 Reference 36
       
Reference 37 Reference 38 Reference 39 Reference 40
       
Reference 41      


VIDEO LIBRARYLast Update: 23 November 2018
© Tobs Kenya Golf Safaris. All Rights Reserved 2018