REFERENCE 24

        PRESS      

Beste Tob,

Inmiddels zijn Theo en ik al weer 2 weken terug in ons koude kikkerlandje en lijkt het heerlijke, mooie en warme Kenia heel erg ver weg. Toch staan de beelden nog op ons netvlies.We hebben een fantastische tijd gehad in het Safari Park Hotel, mooie golfbanen gespeeld, met als hoogtepunt natuurlijk onze golfronde op Muthaiga, en ons verblijf in Mara Serena Safari Lodge was helemaal onvergetelijk. We hebben genoten van al het ‘wildlife’ dat we hebben gezien, de prachtige Afrikaanse natuur en de luxe van de Lodge. Het smaakt absoluut naar meer. Wat letterlijk naar meer smaakte was het diner bij Restaurant Tamarind. Wat hebben we daar heerlijk gegeten! Niets ten nadelen van de restaurants in het Safari Park Hotel, die zondermeer goed waren, maar dit hadden we echt eerder moeten weten.

Ik heb iets in het Guestbook geschreven, maar mijn handschrift is sowieso erg slecht. Van schrijven in het donker in een rijdende auto wordt het vast niet beter. Voor het geval je het niet kunt ontcijferen, wil ik je langs deze weg graag nogmaals heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen en de perfecte organisatie van onze Kenia-reis. Onze dank gaat ook uit naar Peter, die ons overal veilig heeft gebracht (autorijden in Nairobi is echt een kunst!!) en tijdens de autoritjes veel heeft verteld over zijn land en cultuur.

Hierbij tref je een foto aan van ons drieën voor het fraaie clubgebouw van Muthaiga. Ook heb ik een foto toegevoegd waarop Peter staat met Alfred, die ons een rondleiding door het Nairobi National Museum heeft gegeven.

We zullen natuurlijk nog een ‘reisverslagje’ schrijven in het clubblad van Golfclub Rozenstein, waarin we alle betrokken organisaties zullen bedanken. Ik zorg dat er een exemplaar van het betreffende clubblad jouw kant op komt.

Ook namens Theo, dank je wel en wie weet tot ziens (en dan bij voorkeur in Kenia)!!!

Met vriendelijke groet,

Vera M. van den Berg-Collée
General Manager
Haarlemmermeersche Golfclub
Spieringweg 745, 2142 ED  CRUQUIUS
Tel. 023- 5589007 - Fax 023 - 5589009
E-mail:  
management@haarlemmermeerschegolfclub.nl
Internet: 
www.haarlemmermeerschegolfclub.nlReference 1 Reference 2 Reference 3 Reference 4
       
Reference 5 Reference 6 Reference 7 Reference 8
       
Reference 9 Reference 10 Reference 11 Reference 12
       
Reference 13 Reference 14 Reference 15 Reference 16
       
Reference 17 Reference 18 Reference 19 Reference 20
       
Reference 21 Reference 22 Reference 23 Reference 24
       
Reference 25 Reference 26 Reference 27 Reference 28
       
Reference 29 Reference 30 Reference 31 Reference 32
       
Reference 33 Reference 34 Reference 35 Reference 36
       
Reference 37 Reference 38 Reference 39 Reference 40
       
Reference 41      


VIDEO LIBRARYLast Update: 23 November 2018
© Tobs Kenya Golf Safaris. All Rights Reserved 2018